domovská stránka Czech National Single Speed Championships
06. prosince 2014 - Praha 4


Jukněte se tady na nové informace o příštím ročníku Českého Národního Mistrovství v Single-Speed MTBikingu a dalších single-speedových závodech v Čechách.

Saturday, October 3, 2009

Pojďte jezdit s ostatními Single Speedy


Všechny Single-Speedové závody (povětšinou se budou konat na jižním okraji Prahy) budou v méně tradičním a oficiální bikovou asociací neposvěceném stylu Single Speed World Championships, který se koná v současné době v Durangu, Colorado, USA. Cílem je všeobecně podpořit SS bikování v ČR, poznat ostatní Single-Speedisty, užít si hromadně SS bikování a možná přesvědčit některé jezdce k účasti na nadcházejích SS mistrovstvích (2010 SSWC v Rotura, Nový Zéland Říjen 22. 2010 & 2009-10 SSCXWC v Portland, Oregon, USA Líst 7. 2009). Naše závody nebudou schválené ani UCIČSC, nebo ČEMBA. Jedná se o přátelské soutěže k vyplnění mezer, které tyto oficiální instituce ponechávají.

Tento závod je pro každého, kdo rád jezdí na kole bez přehazovačky, ne jenom pro elitní a pokročilé závodníky. Jedinou podmínkou účasti je ukázat se a jezdit s jedním převodem. (Pomůže pokud jste ochotni konzumovat trochu piva nebo rumu, protože bude asi chladno).

Budeme se snažit udržet vše v české i anglické verzi jak to půjde, ale anglické informace budou asi dřív (kdybyste třeba někdo mohl přeložit rychleji, tak se ozvěte).

No comments:

Post a Comment