domovská stránka Czech National Single Speed Championships
06. prosince 2014 - Praha 4


Jukněte se tady na nové informace o příštím ročníku Českého Národního Mistrovství v Single-Speed MTBikingu a dalších single-speedových závodech v Čechách.

Monday, October 10, 2011

Oficiální oznámení pro rok 2011

OK, tady je oficiální oznámení.

Co: České single-speedové mistrovství horských kol – přes 30km úžasných zábavných vlnitých a klikatých pěšinek projektovaných speciálně pro plynulou jízdu na horském kole
Kdy: 28.října 2011 – setkání a vyjížďky od 11:00; závod od ~15:30
Kde: Singltrek Centrum, Nové Město pod Smrkem - 50.92741N, 15.24399E










Ve spolupráci s Tomášem Kvasničkou ze Singltrekového Centra se tento rok přesouváme na sever.

Po předešlých úspěšných dvou ročníkách v Praze a diskusi s přáteli v severních Čechách, se naše volně organizované a velmi neformální české single-speedové mistrovství posune tento rok v nový zážitek, řekněme od 11-17:30, v oblasti Jizerských hor na skvělém systému specifickém pro horská kola, který je k single-speedu velmi přátelský.

Očekávejte nový format akce s relaxovaným rekreačním ježděním (rodiny vítány) následovaný kompetitivním závodem později v průběhu dne, s teplým jídlem a pitím dostupným v nově otevřeném cyklo obchodě/občerstvení/bike servisu Singltrekového Centra.

Opět není žádná předběžná oficiální registrace.
A opět není žádný startovací poplatek.

Neočekávejte úžasnou podporu na trati, kterou milujete z „opravdových“ závodů během roku. Toto je primárně převážně společenské setkání. Šance zajezdit si se stejně naladěnými cyklisty.

Máme několik malých sponzorů a ceny budou pro vítěze i další závodníky. A samozřejmě by bylo pěkné kliknout na odkaz sponzorů a podívat se na jejich nabídku (ale nebojte se, nejsme placeni za vaše kliknutí, tak pouze pokud chcete). I když tradiční systém „přinesu a nabídnu“ se nám osvědčil, většinu jídla a piva si budete platit sami, tak vezměte i něco málo korunek.

Nebojte se, závodit budeme taky.
Naprosto určitě nevyhrajete mistrovství v tombole, ale pokusíme se vmezeřit trochu závislosti na štěstí.

Využili jsme 28.říjen a státní svátek , abysme odstartovali pěkný tří-denní víkend na horách, tak doufáme, že aspoň někteří z vás si dlouhý víkend taky užijí. Taky to vypadá, že budeme mít několik cyklistů ze sousedních zemí jako Něměcko a Polsko, tak to bude v zájmu Čechů, aby titul mistra nebyl odvezen za hranice nějakým cizincem! :)

Můžeme vám taky pomoct s nasměrováním ubytování, našli jsme několik v okolí Nového Města a za příznivé ceny. Tomáš nám taky nabídnul, že odvážlivci a ti se silnou vůlí mohou rozbít stan vedle jeho singltrekového cetra. Bude chladno ale ne super zima.

Kontrolujte novinky na blogu, ale toto by mělo být dostatečné dostat vás na místo!
Doufáme, že vás brzo uvidíme, Cory a Veronika, vaši oddaní pražští single-speedisti polo-plánovači.

Informace o systému stezek v češtině, polštině a angličtině jsou na:
www.singltrekpodsmrkem.cz/

No comments:

Post a Comment