domovská stránka Czech National Single Speed Championships
06. prosince 2014 - Praha 4


Jukněte se tady na nové informace o příštím ročníku Českého Národního Mistrovství v Single-Speed MTBikingu a dalších single-speedových závodech v Čechách.

Sunday, October 23, 2011

jsme připraveni na pátek

V pátek jsme si byli prohlédnout trať kolem Singltrek Centra. Nachází se na ní pár neplánovaných překážek (jako chybějící most a svážení dřeva) ale jinak je vše v pohodě; a viděli jsme i nově dokončováné stezky!

Vzhledem k chladnému počasí, které nás zastihlo (chladnější, než očekává předpověd na příští týden), pro vás máme pár rad.
  1. Oblékněte se tak, aby jste měli nohy v suchu a teple. Na trati nejsou žádné hluboké brody ale nachází se tam množství blátivých louží, kterým se nelze vyhnout.
  2. Vhodné rukavice vám udrží kromě tepla i dobrou náladu.
  3. Vemte si také teplé oblečení, do kterého se převléknete po ježdění. Po západu slunce teplota výrazně poklesne, a budeme se pohybovat jak vevnitř, tak venku.


V pátek budeme na místě zhruba od 11:00. Oficiální registrace bude probíhat v prostorách Singltrek Centra od 12:00 do 14:30, kde také někoho najdete celé odpoledne. Závodníci se musí zaregistrovat a vyzvednout si startovní číslo, jinak nebudou mít nárok na ceny. Přijeďte brzy a užijte si s námi ježdění po nově dokončených stezkách, budeme rádi za vaši společnost.

Plus, pokud vyjedete na trat i mezi 11:30 a 14:45 máte šanci najít některý z deseti bonusů, které budou poschovávány v lese okolo trati. Pokud je ukážete před startem získáte náskok 1, 3, nebo 6 minut před hromadným startem podle toho jaký bonus najdete.


Hlavní závod je nyní naplánován na 15:30 (odjezd se singltrek centra v 15:00, je to 4.5km 20-25 minut jízdy na místo startu.) Budeme startovat na čas. Pokud se zpozdíte musíte nás dohnat na trati! :)

Pozor: Pokud bude špatné počasí jako déšť a horší, tak budeme startovat o půl hodiny dřív,a bysme si byli jistí, že se nám všichni vrátí než se v lese setmí.

Neoznamujeme trat předem, aby nebyli lidi ve výhodě a naopak, ale teď už je snad tak pozdě, že to nikdo nepůjde trénovat. Bude to 17.4km trať s cca 300m stoupání. Očekáváme, že super rychlí borci budou zpět za 45 minut, pokud se jim ovšem podaří udržet gumy pod kontrolou. Normální lidi zřejmě skončí během hodiny, hodiny a půl.

Je to skoro všechno singltrek, takže není moc mist k předjíždění. 
Velmi důležití pravidlo tedy je: být ohleduplný! Pokud vás dožene někdo rychlejší, jeďte na stranu a nechte ho předjet. Pokud narazíte na někoho pomalejšího, mile se ohlaste a počkejte až bude bezpečné předjet nebo vám udělá místo k předjetí.

Kluci v Singletrekovém centru jsou velmi nápomocní a těší se, že vás v pátek uvidí. Vzhledem k tomu, že nás podporují a umožní nám ohřát se uvnitř, budeme se snažit jim tuto podporu vrátit. Budou mít pro nás k zakoupeníobčerstvení jako: točené pivo, výborné kafe a čaje, různé další drinky a male pochutiny. Taky budou mít teplou gulášovou polívčičku specielně pro nás a párečky. Mají take cykloobchod, kola na půjčení a servisní centrum, které zrovna otevřeli. Jejich ceny jsou dobré, tak vezměte nějaké drobné na podporu těm, kteří podporují vás.:)

Mějte na paměti, že pro vás akci rádi organizujeme, všichni dostanou I nějakou cenu, ale...
Jedná se o MTB akci v lese, NENÍ to akce s oficialitami. Jezdíte na svoje vlastní riziko, tak buďte opatrní, nepřepínejte své síly a užijte si to :)

Takže tak, přijďte za námi.
Těšíme se na vás!!
-Cory, Veronika, a řada dalších potřebných dobrovolníků a sponzorů.

No comments:

Post a Comment