domovská stránka Czech National Single Speed Championships
06. prosince 2014 - Praha 4


Jukněte se tady na nové informace o příštím ročníku Českého Národního Mistrovství v Single-Speed MTBikingu a dalších single-speedových závodech v Čechách.

Thursday, December 3, 2009

Čas se krátí!

19. prosinec se rychle blíží!

Poslední přípravy dokončeny (teda většina.)
Začali jsme sbírat slíbené ceny od sponzorů a těšíme se na malé úpravy/čištění trailů tento víkend. (Trať značit nebudeme - to až před závodem). Taky jsme vám vytiskli mapičky závodu s důležitými zastávkami.






Máme barel na oheň, který bude udržován na hlavním stanovišti, kde se tak můžou hromadit ženy, děti, servismani a další přátelé, kteří vás přijdou podpořit a nebo se zúčastní jako součást neutrálního podpůrného teamu. Prosím, přived´te sebou i nejezdce ať máme na trati víc fanoušků.

Uvítali bysme, kdyby měl někdo nazbyt dřevo na oheň, které by mohl darovat.
Teplo u ohně ohřeje nejedoucí kamarády, zatímco my budeme závodit a taky ti nejrychlejší z nás si u něj mohou na konci odpočinout až budou čekat na dojezd spolujezdců.

Plus bude to příjemnější základna pro popovídání si, popití pivka a společenské pobytí až všicni závodníci skončí.

S tím souvisí, že malý pivovárek, který měl darovat pivčo couvnul a tak jsme na poslední chvíli bez piva. :(
Takže musíme přistoupit na registrační "poplatek" 3 flašky pivča dle vlastní chuti. Přineste si je na start, odtransportujeme je k cíli, kde na vás budou čekat vychlazená na venkovní teplotu. Pokud je teda ženy mezitím nevypijou.

Nicméně pokud by někdo znal někoho, kdo by mohl darovat suda takto na poslední chvíli, bylo by to úplně super a samozřejmě bysme mu dali místo pro reklamu. Ted, mame pivo! :)


Tak to je prozatím všechno.
Dřevo a pivča.

A nezapomeňte dostatečně hučet do přátel aby nás přišli podpořit účastí.
Počasí je k nám letos poměrně laskavé a tak očekáváme suchý a relativně teplý prosinec s traily ve výborném stavu se stále krásnou vrchní vrstvou podzimního listí!

Dáme vědět až zase bude něco nového.
Napište nám na corywadebenson [@] gmail.com ať víme kolik máme připravit startovních čísel a kolik bude třeba přepravek na pivo.

1 comment: