domovská stránka Czech National Single Speed Championships
06. prosince 2014 - Praha 4


Jukněte se tady na nové informace o příštím ročníku Českého Národního Mistrovství v Single-Speed MTBikingu a dalších single-speedových závodech v Čechách.

Monday, December 14, 2009

Jste připravený?!

Takže, posbírali jsme spousty cen od našich sponzorů a jsme skoro připraveni závodit. Každý, kdo se ukáže a pojede, půjde domů s pěknými cenami od některého ze sponzorů a větší ceny dostanou minimálně první tři vítězové v mužské a ženské kategorii. Stejně tak i vítězové přidružených soutěží pro zahřátí.

Mapa závodu je pro každého vytištěna a projeli/zkontrolovali jsme oblast tento víkend.



Minulý týden se nám trochu změnilo počasí. S trochou deště a nižší teplotou máme šanci, že to bude i trochu bahnité dobrodružství. Víceméně jsme tohle počasí na předvánoční víkend očekávali, že. Cestičky jsou ale v dost dobrém stavu a dokonce jsou trochu poprášené sněhem z minulého víkendu.  Tento týden jsou v předpovědi dost chladné noci a taky možnost dalšího sněhu, takže zem bude nejspíš většinou ztvrdlá a možná trochu doběla?!:)



Nicméně, potkáme se u Intercampu Kotva u řeky v 11:00 v sobotu 19. prosince. (GPS: 50°1'51.827"N, 14°24'8.691"E, or U kempinku, Praha)



Jestli pojedete autem, mělo by být spousta místa na parkování okolo startu. Asi si během a po závodu dáme všichni několik drinků, tak možná bude lepší dorazit na start na kole, pokud je to ovšem možné. Cíl bude cca 4.5km jižně od startu vedle letiště na Točné  s ohníčkem a pitivem na zahřátí.

Doporučuju si přinést dobrý rukavice a nějaký teplý fusekle

NENÍ žádný registrační poplatek a NENÍ potřeba přinést pivča jako vstupní poplatek.

No comments:

Post a Comment